Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Габриел след консултациите с Радев: Важно е да си дадем шанс

“Много е важно да си дадем шанс”, заяви външният министър в оставка Мария Габриел след края на консултациите с президента Румен Радев, предаде репортер на “Фокус”.

По думите ѝ преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ продължават.

“Имаме нужда от още малко време. Преговорите протичат конструктивно. Водещи са предложенията, които ние вече сме сложили на масата. Преговорите продължават, имаме общи точки. Разговорите са конструктивни. Разбира се, имаме и различия и точно затова ни трябват преговорите, за да може преодоляването на различията и шансовете, които си даваме, за да преодолеем тези различия, да са на много стабилна основа. За нас тази основа са приниципите за прозрачност, да има споделена отговорност, да има много ясен механизъм за вземане на решения”, допълни Габриел.

Попитана дали за ГЕРБ-СДС има червени линии, тя отговори: “Не сте ме чули да говоря за червени линии, мисля, че няма да си променя речника. За мен диалогът, взаимното уважение, но и много ясно носене на отговорност и възможност за това, което е решено, да бъде контролирано и да се знае какво се случва, е водещ принцип”.

Източник: Агенция Фокус

Подобни публикации

Back to top button