Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Мнения
Популярно

Изключително скандално изказване на Премиера

Вчера имаше едно изключително скандално и крайно недемократично изказване. И, не, нямам предвид думите на Вежди Рашидов. Изказването, за което говоря, е на ротационния премиер Денков. Той каза, че “СЕМ не си върши работата”, явно имайки предвид, че СЕМ трябва да наказва опозиционни медии и журналисти и едва тогава “ще си е свършил работата”. Защо това изказване е несравнимо по-скандално от думите на Рашидов? Защото каквото и да каже Вежди, от думите му няма да произтече нищо, докато от думите на ротационния премиер могат да произтекат крайно негативни последици за българската демокрация. Министър-председателят е човекът с най-много власт в България и затова трябва много да внимаваме какво казва. И да му търсим сметка.
Браво на СЕМ за днешната декларация, осъждаща думите на Денков. Едва ли някой се изненадва, че Пролет Велкова не я е подписала. Тя е трудоустроена в СЕМ не за да да пази свободата на словото, а за да я преследва. За щастие, останалите дами в СЕМ не мислят като нея.
Петър Волгин

Подобни публикации

Back to top button