Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаПрепоръчани

Кирил Петков се обърна за подкрепа към ГЕРБ, Синя София и СДС

Десни хора, не може да си позволим комунист с фразеология и мислене от 1973 г. да оглавява София през 2023г., пише съпредседателят на ПП

„Днес се обръщам към всички десни избиратели и хора с демократични ценности, каквито има и в СДС (Съюз на демократичните сили), Синя София и в ГЕРБ (Граждани за европейско развитие на България) Може да не харесвате ПП-ДБ, може да не харесвате мен, може да не харесвате правителството. Но, десни хора, не може да си позволим комунист с фразеология и мислене от 1973г. да оглавява София през 2023г“. Това написа съпредседателят на ПП Кирил Петков във фейсбук страницата си.

„Изборът днес е не просто кои сме ние като столичани, а коя и каква е България днес! Възможно ли е след 30 години трудно но последователно демократично развитие столицата да избере кандидат, който е подкрепен от Румен Петков, от Волен Сидеров, от Георги Първанов, от Николай Малинов, не само от групата около Кирил Добрев в БСП, но и от Българската комунистическа партия. Второ, в свое интервю Григорова хвали еднопартийната система, тя не може да каже дори „Путин е агресор“ – хора, това е шокиращо за кмет на нашата столица!“, пише още Петков. „Вярва, че капитализмът е корупция и отрича корупцията при социализма. Иска максимално одържавяване на всичко – само погледнете днес столичната Топлофикация, която винаги е била общинска. И този човек се сравнява с Васил Терзиев – човекът, който създаде академия, през която са минали над 30000 студенти, който дарява средства за обществени каузи като „Заедно в Час“ и много други. По собствена воля и със собствени средства, които сам е изкарал, създавайки една от най-успешните български технологични компании. С пълното разбиране и съпричастност към хората и семействата пострадали от репресивните служби на комунистическата държава, не искам да вярвам, че днес някои от вас се обявяват за наследствена лустрация“, казва съпредседателят на ПП. „Хей, десни хора, събудете се! През 1989 г. Васил е бил на 11 години. Васко е десен човек, успешен, защитил е бранд и компания на световните пазари, дарява средства за младите българи, управлявал е компания с 2000 човека, и иска да развие София като модерен европейски град. Аз ще гласувам за европейска България!“, допълни Кирил Петков.

Източник: Фактор

Подобни публикации

Back to top button