Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаТОП новини

След 15 септември ГЕРБ ще обяви листите си за кметските избори

Бойко Борисов: След 15 септември ГЕРБ ще обяви листите си за кметските избори. Алексей Петров осигури логистиката, но не е присъствал на срещата ни с Кирил Петков, обяви още лидерът

на най-голямата партия в НС.

„Президентът има две функции – първо да управлява. Второ – ако има критики към управлението, да ги дава. С първото не се справя, за второто – не знам какво е имал предвид. Искрено се надявам да спрат да ровят кокалите на човека.

След масовите арести, незаконните арести

от страна на „тяхното“ МВР, физическата среща не беше възможна. Алексей Петров осигури тази логистика да можем да си говорим. Важното е да се знае – той не е присъствал на тази среща. Бяхме аз, Кирил и Асен. Аз трябваше да преглътна незаконния ми арест в името на една по-висша цел“.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод  твърдението, че Алексей Петров има участие в съставянето на кабинета.

Алексей Петров и бащата на Кирил Петков не са присъствали. На срещата бяхме аз, Асен и Кирил Петков. И решихме,

че ще намерим път да направим правителство.

„Разбира се, че си говорим. Защо да не си говорим?!“, отговори Борисов по запитан дали си говори с тях в момента.

Борисов се пошегува, че „неговият“ футболен отбор навремето е бил основен противник на „отбора на Комсомола“, създаден от Алексей Петров.

„Оттогава ми е битката с ДС“, заяви той.

„Нищо лошо в случая няма, че един човек, когото вече го няма, е създал логистика, за да може да започне разговорът. Не е тайна, че сме провеждали среща. Спекулацията, че това правителство се дължи на Алексей Петров, е спекулация. Той създаде логистиката.

„Колкото по-модерно, по-ефективно,

макар и по-скъпо, нека се удължава животът на човека. Ето, и сестра ми е болна от рак. Да не правите като другите доктори – да гоните пациенти, да ги изхвърляте. Като управляваше ГЕРБ, за случая в „Пирогов“ не директорът, министърът щеше да си отиде“, заяви Борисов.

Преди дни медицинска сестра в „Пирогов“

разказа, че Емин вдигнал скандал и поискал чуждо дете да бъде изведено от шокова зала, за да вкарат неговото.

„Вчера бяхме в парламента всички. Правителството, ние. Виждах се с Христо Иванов, с Атанасов, с всичките. Без ДПС ние нямаме мнозинство за Конституцията“, отбеляза още Борисов.

„Истинската цел на промяната в Конституцията

е реформата в съдебната система. Това е отколешната мечта на Христо Иванов, ние го подкрепяме. Появата на датата за смяна на националния празник, вместо да дебатираме по тоя наистина най-съществен въпрос, това се измести в обсъждане на националния празник“.

„Щях да махна министъра на отбраната

заради съветника. Съветникът щеше да си е заминал на мига. И да махна неговия началник – министъра на отбраната. Тагарев незабавно трябва да бъде уволнен. И ние ще го питаме в комисията по отбрана колко ценен е и какво разбира от отбрана този човек, каза Борисов на въпрос какво не одобрява в

кадровата политика на правителството.

„Не можеш да похарчиш половин милиард за зимно почистване. Лошо ли е това, че питам. Атака ли е, че питам“, допълни той.

„Нито стотинка не съм получил от Васил Божков. Бил съм викан в прокуратурата,

дал съм показания. Клел съм се във внуците,

в мене си. Почнат ли да идват избори, той почва да говори. Не сте ли забелязали“, коментира още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че около 15 септември ще може да се говори за листите на партията за предстоящите местни избори.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на посещение в бургаската болница „Дева Мария“. По време на посещението той е придружаван от кмета на града Димитър Николов. Заедно те разгледаха новия корпус на УМБАЛ „Дева Мария“

в бургаския квартал Ветрен.

Тя е част от почти завършената онкоболница, инвеститор на която е един от първите членове на ГЕРБ Семир Абумелих. В болницата вече са монтирани и два чисто нови линейни ускорителя – последен писък на световната медицина.

Абумелих е сред основателите

на партията в Бургас през 2006 г., беше общински съветник и народен представител. През последните години той се оттегли от активно включване в обществени дела и се посвети изцяло в строежа и оборудването на новото здравно заведение, което се очаква да се превърне в най-голямата болница у нас за лечение на хора с онкопроблеми, привличайки добри специалисти от Истанбул.

Източник: Flashnews

Подобни публикации

Back to top button