Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаТОП новини

“След местните избори Борисов ще бие шута на ПП”

В правителството на Мария Габриел и Николай Денков има хора на ДПС. Това заяви бившият лидер и настоящ почетен председател на ВМРО Красимир Каракачанов пред БНТ.

Това е правителство за продължаване на схемата, смята той. Румен Радев бил удобна дъвка. Схемата на управление на страната, по думите му, е отпреди Борисов. По думите му наблюдаваме гнусна схема.

ВМРО не са правили исторически компромис с коалицията с ГЕРБ. Имало разписана програма. Сега всеки се надиграва като на циганска сватба кой ще вдига пенсиите, подчерта Каракачанов. Сега не се ражда стабилност, убеден е почетният председател на ВМРО. Враговете се прегърнаха и сключиха брак, смята той. ПП е външен проект, по думите му. ГЕРБ бил съпругът, а ПП – жената в брака, според Красимир Каракачанов.

Сега на ПП им трябва нов враг и това е президентът, изтъкна бившият военен министър. Компромис – да, но е нужно малко себеуважение, по мнението му. Влизането във властта е маневра за Борисов, смята Каракачанов. След местния вот по време на бюджета Борисов щял да бие шута на ПП.

За съдебната реформа той смята, че целта е да се овладее прокуратурата. Правосъдието отдавна не е достъпно за обикновения човек, посочи почетният председател на ВМРО.

Източник: News.bg

Подобни публикации

Back to top button