Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Любопитно
Популярно

Вашият весел седмичен хороскоп 30 октомври – 05 ноември

 

Овен

 

Събитията, поради глупостта на другите, се подреждат по неочакван начин и пред вас се откриват възможности, за които преди това не сте и сънували. Внимавайте обаче да не се поддадете на опиянението. Не се главозамайвайте, за да не се провалите в пропастта.

Телец

 

Седмицата ви е белязана от предателството на близък човек. Изневяра на интимен партньор или пък подлост от страна на близък приятел – за вас водещото чувство ще бъде разочарование. Но ще се възстановите бързо и ще продължите напред с усмивка.

Близнаци

 

Възможни са финансови сътресения, ако не планирате делата си старателно. Не е време за авантюризъм и необмислени рискове. Дори да получите примамливи предложения, обмисляйте ги внимателно и се съветвайте с компетентни хора, преди да вземете решение.

Рак

 

Здравословното ви състояние не е във върховата си форма. Дебнат ви заплахи от наранявания – спортни травми или трудови злополуки. През седмицата ще бъдете податливи на зарази. При възможност избягвайте физическата активност и ненужните контакти с други хора.

Лъв

 

Творческите ви сили са в подем. Ако се занимавате с наука или изкуство, сега е моментът да планирате новите си проекти. Работоспособни сте и се нуждаете от по-малко почива в сравнение с други периоди, затова смело запретвайте ръкави – усилията ви ще бъдат възнаградени.

Дева

 

Внимавайте с настроенията, защото през тази седмица можете да станете лесна плячка на емоциите си. Те ще бъдат толкова силни, че има опасност да заслепят рационалната ви преценка и да ви вкарат в непоправима заблуда, която ще ви тласне към грешни решения с тежки последици.

Везни

 

Пред вас се разкрива рядка възможност да се сдобиете с власт. Лично вие или пак ваш близък познат ще заеме важна обществена позиция. Регистрирайте си нова фирма отсега, защото ви очакват звездни обществени поръчки.

Скорпион

 

Всичко ще бъде наред, нищо няма да създава проблеми, с изключение на техниката. Каквото е имало да се развали, ще се развали през тази седмица. Грозят ви скъпи ремонти и принудителни покупки на нови домакински уреди. С автомобилите няма да е толкова страшно.

Стрелец

 

Ще научите за нов враг. Всъщност той никак даже не е нов, обаче ще разберете за него през тази седмица. Няма да ви причини конкретно зло, но ще бъдете предупредени от доброжелател. Разумно ще е оттук нататък да промените мнението си за този човек и да бъдете предпазливи.

Козирог

 

Това, което ви убива, е завистта на другите. Дребните души не могат да ви простят как съчетавате в личността си упоритата методичност, интелекта, талантите и ефирната духовитост. Желанието да блестите също допринася за лошото отношение към вас.

Водолей

 

Предстои ви вълнуващо морско приключение в компанията на най-близки хора. Опитайте се да оставите вкъщи тежестта на току-що свършилия труден период и се отдайте на пълноценна почивка, изпълнена с нови впечатления и емоции.

Риби

 

За вас започва седмицата на лудите решения. Ако сте се чудили дали да рискувате, направете го сега. Ако ви влече да действате импулсивно – не се колебайте. Великодушен и игрив ангел е разперил крилете си над вас и е обрекъл на успех дори най-шантавите ви начинания.

 

Подобни публикации

Back to top button