Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани

Амнести Интернешънъл отвори процедура за подбор на изпълнителен директор за клона си в България.

Най-голямата организация за защита на правата на човека в света вече има официален клон в България и набира оперативен екип. Конкурсът за изпълнителен директор е отворен до 26 януари 2024 г

Във връзка с развитието на новата структура на Амнести Интернешънъл в България, организацията обяви конкурс за подбор на Изпълнителен директор. Кандидатите са поканени да изпратят актуална автобиография, мотивационно писмо и контактите на двама контакти-референти (на английски език) на hr@amnesty.bg.

Кандидатури ще бъдат приемани до 23:59 ч. на 26 януари 2024 г. Повече информация и длъжностната характеристика за позицията могат да бъдат намерени на началната страница в уебсайта на организацията www.amnesty.bg

Амнести Интернешънъл е глобално движение от над 10 милиона души, които се борят за бъдеще, в което правата на човека са зачитани от всички. След няколкогодишни усилия и множество успешни инициативи и проекти в България Амнести Интернешънъл официално регистрира клон в страната в края на 2023 г.

В последните години едни от най-разпознаваемите проекти на Амнести Интернешънъл в България са годишния доклад за състоянието на правата на човека, глобалната кампанията „Пиши за права”, разпространението на онлайн академия за правата на човека, инициативата „Жива библиотека“ и други. Чрез новооткрития клон организацията ще има пълноправна структура, с която ще допринася за по-голяма обществена информираност и ангажираност с проблемите на правата на човека в България в сътрудничество с държавните институции, частния сектор и други неправителствени организации.

Подобни публикации

Back to top button