Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ПолитикаПрепоръчани

Лена Бориславова към Мария Габриел: Да поискаш оставката на Гешев е слаб PR ход

"Неубедителен. Слаб. Излишен", пише Бориславова във Facebook

Да поискаш оставката на Гешев от ВСС, който два пъти не я гласува, без да кажеш и дума за промяна на Конституцията или за смяна на ВСС, може да бъде само и единствено ПР ход. Това написа в своя Facebook профил Лена Борислава от “Продължаваме Промяната”.

Думите на Бориславова са по повод казаното от Мария Габриел по-рано в четвъртък, че първото, което ще направи министърът на правосъдието в моето правителство, ще е да внесе във Висшия съдебен съвет (ВСС) искане за освобождаване на Иван Гешев заради уронване на престижа на съдебната власт.

“Неубедителен. Слаб. Излишен”, коментира още думите на Габриел Бориславова.

“Както и да предлагаш среща, когато предварително знаеш, че другата страна не може да присъства. Явно не искаш среща или нямаш сериозни намерения към нея”, категорична е бившата началничка на кабинета “Петков”.

Мария Габриел: Първото, което ще направи правосъдният министър в моя кабинет, е да внесе във ВСС искане за освобождаване на Иван Гешев

“И после как да не излъчиш министри за кабинет на ГЕРБ”, завършва Бориславова своя пост.

Източник: Вести

Илюстрация: Дунав мост.

Подобни публикации

Back to top button