Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Мнения
Популярно

Ротация ще има, въпросът е как ще седнем пак в скута на Пеевски

Ротация ще има, въпросът е как ще седнем обратно в скута на Пеевски. В момента това, което легитимира управлението на “Продължаваме промяната-Демократична България”, е обещанието за съдебна реформа.

Това коментира пред Би Ти Ви пиар експертът Диана Дамянова, която преди време работеше с “Продължаваме промяната”.

Репликатата е на самия Пеевски и той я употреби след като показа видимо раздразнение от интервюто на Христо Иванов за “Дневник” и го нападна, че искал да овладее прокуратурата. Освен това по думите му Иванов ходел при него да пие “мазно турско кафе и седеше в скута ми”.

Според нея е време да се направи коалиционно споразумение. “Истината е, че електоратът на “Продължаваме промяната-Демократична България” не беше готов да признае думата “коалиция”, скриха я зад думата “сглобка”. Сега е дошъл моментът и е редно да подпишат някакъв договор”, коментира още Дамянова.

Според нея управляващите формации ще се разберат, защото Бойко Борисов няма причина да отиде на избори, тъй като след тях ще се окаже в идентична ситуация, а пък “Продължаваме промяната-Демократична България” ще получат още по-малко гласове. Отивът е предимно от тези, които са разчитали на “Продължаваме промяната” да накаже Борисов.

Коалиционното споразумение на ГЕРБ е готово, а меморандумът, предложен от “Продължаваме промяната – Демократична България”, е съществена част от него, обяви в петък лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Партията постави 8 март като краен срок за приключване на споразумението.

Източник: Дневник

 

Подобни публикации

Back to top button